After eight parfait

Du behöver:
3äggulor
3msk florsocker
15bitar after eight
3msk vatten
3dl grädde

Gör såhär:
1.Börja med att vispa florsocker och ägg så den blir pösigt och vitt.
2.Värm vattnet och smält i chokladen under omrörning.
3.Vispa ner chokladen i äggsmeten.
4.Vispa grädden ( ganska hård) och blanda ner den i smeten.

Häll över i önskad form och ställ i frysen i 4-5timmar eller i glassmaskin 20-30min

image

Jag har fått receptet av en tjej som jobbar med Nanzy,men receptet finns även  att hitta bla här: www.mat-recept.com

Published in: on 27 april, 2013 at 10:29  Kommentera  
Tags: ,

Berätta vad du Tycker/Tänker och Vill..

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: