Kvällens aningen skumma tankar..

Det finns så sjukt mycket konstiga och pinsamma människor.. Men ikväll är det tankar kring förhållanden som snurrar,det finns så mycket konstiga förhållanden..

Just ikväll tycker jag faktiskt lite synd om alla dom där ute…Dom som går runt och tror att dom har det perfekt livet och den perfekta sambon..Sätter sig själv lite högre än andra och tror att dom har sin partner lindad runt lillfingret. Kommenterar andras trassliga förhållanden och fnyser lite åt deras ”kaos” för sig själva..Vad dom oftast inte vet sen är att deras liv kanske inte så himla perfekt som dom vill få det till.. Kan ju faktiskt vara så att sambon knullar nån annan och/eller helt enkelt har ett förhållande vid sidan om,en helt annan familj tom?!…Hmm.. Vad skulle hända om (eller snarare när) det då kom fram?! Oftast är det ju så..Förr eller senare så kommer ju alltid sanningen fram..Det bara är så. Undra hur den som då gått och trott sig, ha det så mycket bättre än alla andra,skulle reagera?! Skulle verklighetsuppfattningen komma då och få hen att inse att alla är utbytbara och ingen är perfekt..?! Skulle man kunna reparera sitt förhållande och få det att fungera efter en sån sak? Skulle man verkligen kunna lita på varandra igen? Vad säger att sambon inte skulle fortsätta med sitt ”vid sidan om förhållande”? Vart finns garantierna för att sambon avslutar sin otrohet? ”En gång otrogen,alltid otrogen” sägs det ju..Bara för att hen säger att det aldrig skulle hända igen,betyder det ju inte att det att hen verkligen menar de..Jag menar,skulle känslorna för den andre personen,bara försvinna med ett fingerknäpp?? Skulle det vara slutet på deras lyckliga fasad? Skulle det då göra att sambon skulle försöka krypa upp med svansen mellan benen hos reserven? Vad säger att ”reserven” ens visste om det andra förhållandet? Och den då är lika sårad som den andre? Vad skulle den skyldige då göra? Eller kanske det är så att även den personen bedrar?! Då bedrar ju båda någon..Skulle det skapa ett jätte kaos för alla dom inblandade? Skulle det innebära ett slut för alla då? I fortsättningen skulle kanske inte den som från början,gått med näsan högt sätta sig själv  högre än andra? Utan kanske börja förstå att alla förhållanden har sina brister..På gott och ont..Vad tror du?2012101122858999725594_sbig

Ibland vet man saker om folk,som man vet skulle kunna förstöra.. Frågan är bara på vad man skulle vinna på det?! Kanske man inte ens är ute efter att vinna nått,kanske man bara tycker extremt illa om någon och därför väljer att såra den med flit? Jaa,kanske är man bara så sjukt jävla elak av sig,så man med flit väljer att förstöra.. Eller så gör man det av helt andra anledningar…Vem vet?!

Kom igen nu,fega inte med att dela med er av vad ni tycker och tänker..KOMMENTERA MERA!! 😉

Texten har ingenting med någon speciell person att göra..Det är helt enkelt bara en tanke som slog mig..

Annonser
Published in: on 5 december, 2013 at 22:42  Kommentera  
Tags: ,

Berätta vad du Tycker/Tänker och Vill..

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: