Vad tänker vi på ikväll?

Ikväll tänker jag  på kompisar vars  partners  håller dom med järnhand. Jag har två såna kompisar(båda är killar),där fallet faktiskt är så.. Båda är typ likadana.. Dom låter sig styras hela tiden av sina flickvänner. Den ena fick från början inte umgås med mig alls, Den andre får umgås med….ingen ,han får väl bara vara med henne och hennes familj..När hon är ute ,så sitter han bara där hemma ensam och har tråkigt,för vännerna får han ju tydligen inte träffa?! Så fort man träffar honom,så messar hon hela tiden och gör hon inte det så ringer hon..Så ja, tillslut blir det liksom lite Svårt att umgås och man har inte nått att prata om..Deras Tjejer är verkligen bossen över deras förhållande och  bestämmer allt. Dom kan inte träffa kompisar,utan att först fråga sin flickvän om lov,dom får fan knappt tänka själv… Vafan?! dom är ju för tusan vuxna?! Varför blir vissa killar såna extrema ”tofflar” ? Man träffas typ nån gång var 3.e år eller nått,numera (Var oftare förr,men med tiden så har vi glidit isär).När vi väl träffas försöker vi prata om missade händelser osv..Sen åker han hem igen..Så träffarna går fort och man är tillslut inte lika nära varandra längre,för man har missat så mycket att det inte ens är värt att försöka ta igen på de få stunderna..Förr träffades man varje dag även när dom var tillsammans,men sen har det minskat med åren och tillslut kom han bara när han skulle göra nått…Ja han kom i smyg, för att hon inte skulle bli sur? Ett tag försökte vi med typ kompis träffar, där vi träffades alla fyra (jag hade pojkvän) Men det blev bara extremt krysstat,vi hade inget att prata om då,vi alltid bara pratade om gamla roliga minnen och det passade sig inte där.. så det blev lite dumt,var ju hennes kille jag var kompis med och man visste inte vad man fick säga,för att hon inte skulle bli sur på honom efter att vi åkt. Men tillslut har man typ inget att prata om,för man känner inte ens längre varandra..  Det är tråkigt! Det är tråkigt när folk sätter sina förhållande framför sina vänner..

en_van2

Vad händer när/om  förhållandet tar slut? Vad är det som säger att kompisarna finns kvar då? Har man dissat dom hela tiden,så det ju inte säkert att dom står där då? Då står står han  där ensamma, utan kompisar och utan förhållande.. Skyll er själva!

Hmm som vanligt så blir texterna aningen flummiga och konstiga framåt kvällen/natten..Just ikväll har jag lyckat nässla in mig lite för mycket i det här med vänskap och förhållande,så jag har ingen koll på vad jag ens vill få fram av detta…Så just nu vet jag inte alls vad jag ska skriva….Jag vet inte ens vad jag skrivit,för orkar inte läsa genom allt.. Aja får läsa det i morgon igen och se om jag förstår bättre då,eller om det åker soptunnan

Annonser
Published in: on 7 december, 2013 at 00:01  Kommentera  

Berätta vad du Tycker/Tänker och Vill..

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: